Gratis Adverteren op Internet | Advertentie Plaatsen in BelgieInboedelverzekeringen vergelijken en afsluiten

Advertentie geplaatst:maandag 16 april 2018
Advertentie verlopen:zondag 15 juli 2018
Adverteerder:  
  
 Naam:Verzekering.nl
 Telefoon:0702210633
 Woonplaats:Den Haag
  
Advertentie informatie:  
  
 Type:Te Koop
 Prijs €:2585 AA
 Straat:Javastraat 3
 Postcode:2585 AA
 Plaats:Den Haag
 Land:Nederland
 Keywords/Tags:Inboedelverzekeringen
 
 Advertentie Omschrijving:

Een inboedelverzekering is een verzekering die eventuele schade aan de zogenaamde inboedel van uw huis verzekerd. De term ‘inboedel’ betekent alles wat verhuisbaar is en dus niet nagelvast aan uw woning zit. Voorwerpen die wel nagelvast aan de woning zitten vallen weer onder de opstalverzekering. De inboedelverzekering vergelijken doet u snel en gemakkelijk via Verzekering.nl.

Verschillende soorten inboedelverzekeringen.
Er bestaan verschillende soorten inboedelverzekeringen. U heeft de basis inboedelverzekering die gevolgen van brand, blikseminslag, waterschade, diefstal of vandalisme dekt. Ook bestaan er verschillende uitgebreide inboedelverzekeringen met verschillende aanvullingen op de basisdekking. Deze soort kan bijvoorbeeld gevolgen van schroei- en smeltschade of schade aan de inhoud van uw vriezer of koelkast dekken. Daarnaast heeft u nog de allrisk inboedelverzekering. Dit type verzekert ook elk plotseling en onverwacht van buitenkomend onheil. Welke gevallen daar precies onder vallen kunt u vinden bij uw verzekeraar.

Verzekering.nl is een vergelijkingssite die zich kenmerkt door zijn objectieve, professionele en vooral onafhankelijke houding in het zoeken naar de goedkoopste verzekering die het beste bij jou past. Of het nou gaat om een auto-, zorg-, reis-, inboedel-, opstal- of rechtsbijstandverzekering. We hanteren altijd dezelfde maatstaven zodat onze medewerkers jou de beste verzekering kunnen adviseren. Hierbij kijken we natuurlijk naar jouw specifieke wensen en eisen. Verzekering.nl vergelijkt objectief en onafhankelijk de verschillende verzekeringen en trekt dus geen partijen voor.

Klik op de volgende link om direct inboedelverzekeringen te vergelijken
 


 


Terug naar de Advertentie

 

Gratis Adverteren op Internet | Advertentie Plaatsen in Belgie